Contrabanda cu tigari le-a adus Pastele in arest (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din judeţul Suceava au petrecut Sărbătoarea Învierii Domnului în spatele gratiilor, după ce au fost prinşi de organele de control făcând trafic cu ţigări de contrabandă.

Incidentul s-a petrecut vineri noapte în jurul orelor 21:00, când pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din Vicov au observat cu un grup de trei persoane care supravegheau un camion aflat în apropierea graniţei.

Cu ajutorul urmăririi prin aparatura de termoviziune, s-a reuşit depistarea şi prinderea a trei tineri cu vârste între 22 şi 29 de ani, unul din Frătăuţii Noi şi doi din municipiul Rădăuţi.

În urma verificării autocamionului, înmatriculat în Irlanda, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete care ascundeau peste 15.400 de pachete de ţigări de diferite mărci provenind din Ucraina şi Republica Moldova.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 92.460 lei a fost reţinută în vederea confiscării, iar camionul a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Conform declaraţiilor comisarului Ilie Poroch-Seriţan, “celor trei persoane, le-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiuniii contrabandă în formă agravantă, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luându-se iniţial măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore, iar ulterior s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile”.


Intră acum și în grupul de