A pierdut jumatate din gospodarie din cauza unui scurtcircuit


Intră acum și în grupul de

O femeie din localitatea Capu Câmpului, judeţul Suceava, a rămas fără mai bine de jumătate din agoniseala de o viaţă, după ce gospodăria acesteia a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a izbucnit pe parcursul zilei de luni, mai exact la primele ore ale dimineţii, din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric defect.

Pentru stingerea flăcărilor au fost chemaţi în ajutor pompierii de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Moldovenesc care au participat împreună cu trei autospeciale de stingere.

Din păcate, au căzut pradă flăcărilor şura gospodăriei şi adăpostul de animale, construcţii ridicate din lemn şi acoperite cu azbociment.

Mai mult, în momentul în care incendiul ameninţa să se extindă şi la casa de locuit, proprietara s-a ales cu arsuri de gradul II la nivelul mâinilor în încercarea de a stinge flăcările.

Un alt incendiu, izbucnit tot luni în jurul orelor 15:40, a distrus mai bine de trei tone de furaje dintr-o gospodărie iar alte două tone de fân au fost degradate. Încendiul a izbucnit la o gospodărie particulară din satul Vornicenii Mici, comuna Moara.

Hrana pentru animale s-a aprins după ce o fetiţă din vecini, de numai 12 ani s-a jucat cu focul în apropierea stogurilor de fân.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reuşit să salveze casa de locuit şi anexele din curtea gospodarului.


Intră acum și în grupul de