A ajuns in spital taiat cu cutitul chiar de sotie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani a ajuns pe patul de spital, după ce a fost atacat cu un cuţit chiar de către soţia sa.

Incidentul a avut loc marţi după-amiază în jurul orelor 18:00, când au fost chemaţi în ajutor şi agenţii Postului de Poliţie Şcheia.

Cercetările efectuate de către aceştia la faţa locului au stabilit că totul a avut loc pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice urmat de un scandal pe cinste în familia celor doi.

Bărbatul, de 37 de ani, a pornit scandalul cu soţia, cu trei ani mai în vârstă ca el, în a treia zi de Paşte, după ce, împreună, au dat pe gât mai multe pahare cu alcool. Cum era de aşteptat o simplă dispută verbală s-a transformat repede într-o ceartă în adevăratul sens al cuvântului, iar până la bătaie a fost un pas mult prea mic.

Greşeala victimei a constat în aceea că la un moment dat a întors spatele soţiei, lucru speculat de atacatoare care nu a stat pe gânduri şi cu un cuţit de bucătărie şi-a lovit bărbatul în spate.

Omul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Sfântul Ioan cel Nou Suceava, iar conform poliţiştilor chemaţi la faţa locului pentru aplanarea conflictului “în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe” urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de