Moarte tragica in urma unui accident de masina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Şaru Dornei şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie înregistrat duminică dimineaţă, în jurul orei 08:30, pe DJ 174D în interiorul comunei.

Conform cercetărilor efectuate de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că evenimentul rutier a avut loc pe fondul vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere.

Tânărul se deplasa cu autoturismul proprietate, dar a apăsat prea mult pedala de acceleraţie pierzând astfel controlul asupra direcţiei de deplasare. Din viteză, maşina s-a răsturnat pe partea stângă a sensului de mers, iar apoi a căzut în canalul de aducţiune a micro-centralei Neagra Şarului 1.

Impactul a fost nimicitor, maşina transformându-se într-un morman de fiare contorsionate. Autorităţile au stabilit că decesul şoferului a survenit pe loc.

Cu toate acestea, corpul tânărului nu a fost de găsit la faţa locului, cadavrul fiind luat de apa din canal şi scos la suprafaţă de abia după mai bine de 370 de metri de la locul accidentului, în bazinul de colectare al micro-centralei.


Intră acum și în grupul de