I-au furat banii, dar i-au lasat oile


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 75 de ani din localitatea Mihoveni, judeţul Suceava, a avut zile de la Dumnezeu după ce a fost lovit cu sălbăticie cu un par de două persoane de sex masculin, până a fost lăsat în stare de inconştienţă.

După mai multe zile de cercetări, poliţiştii au dispus, pe parcursul zilei de luni, începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 36 de ani şi minorul F.E. de 17 ani din aceeaşi localitate ca şi victima.

Conform concluziilor la care au ajuns organele de cercetare, bărbatul a fost lovit de cei doi agresori în timp ce se afla cu oile la păscut, înainte de Paşte, în timp ce s-au întâlnit pe câmpul dintre localităţile Şcheia şi Mihoveni. După ce între cele trei persoane a existat în prealabil un schimb aprins de replici, agresorii au sărit la bătaie, iar după ce l-au lovit pe bătrân de mai multe ori i-au furat acestuia chimirul în care se afla un cuţit şi suma de 40 de lei.

Din datele obţinute de la IPJ Suceava, cei doi au încercat să-i fure şi oile bătrânului, dar după bătaie, agresorii s-au răzgândit şi au fugit de la locul faptei.

Faţă de agresorul de 36 de ani s-a dispus reţinerea pentru 29 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţinii de loviri şi alte violenţe.


Intră acum și în grupul de