Prefectul Moldovan, din nou în Vama Siret între protestatari: Suntem receptivi la problemele punctuale, specifice județului


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a mers și marți în zona Punctului de Trecere a Frontierei Siret pentru a discuta cu protestatarii despre problemele pe care le poate rezolva în județ.

Prefectul a spus că s-a aflat, marți, din nou în zona Vămii Siret în mijlocul oamenilor, fermieri și transportatori ce continuă acțiunile de protest.

„Am purtat discuții într-o manieră calmă, decentă, pe parcursul cărora mi s-au adus la cunoștință o serie de probleme de interes local asupra cărora ne vom apleca zilele următoare, în virtutea competențelor conferite de legislația în vigoare”, a spus prefectul.

El a reiterat disponibilitatea pentru dialog constructiv, arătând că autoritățile județene sunt receptive la problemele punctuale, specifice județului la a căror rezolvare se pot implica instituțional.

Prefectul a subliniat că, în același timp, a continuat să facă apel la calm, la respectarea legii, asigurându-i pe protestatari că și în cursul zilei de miercuri va continua dialogul cu ei.


Intră acum și în grupul de