Acasă Actualitate Infotrafic: Nu mai sunt semnalate drumuri cu circulația oprită sau restricționată din...

Infotrafic: Nu mai sunt semnalate drumuri cu circulația oprită sau restricționată din cauza condițiilor meteo


Intră acum și în grupul de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, sâmbătă dimineața, că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită/restricționată ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

DRDP Iași transmite că 260 de autoutilaje și peste 3.400 tone de material antiderapant au folosit echipele de deszăpezire ale DRDP Iași pentru a asigura circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei în ultimele 12 ore, pe fondul ninsorilor abundente.



Sursa citată arată că mai ninge slab în județele Bacău și Suceava (zona de munte), iar carosabilul este majoritar umed, cu sectoare de zăpadă frământată în județele Botoșani și Suceava, la o temperatură a aerului cuprinsă între -4 și 0 grade.

Până la ora 17:00, este în vigoare o informare meteo de precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului, însoțite de o răcire semnificativă a vremii.

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version