Acasă Actualitate Accident grav la Molid: Un mort și trei răniți după o coliziune...

Accident grav la Molid: Un mort și trei răniți după o coliziune între două autoturisme. Traficul rutier a fost oprit temporar în zonă


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă după amiaza la Molid.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, din care au rezultat patru victime încarcerate, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență.



Trei persoane au fost descarcerate inițial și predate echipajelor medicale și paramedicale.

A patra persoană, aflată în stare de inconștiență a fost extrasă de pompierii miltari ulterior.

Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale și paramedicale și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, fiind declarat decesul bărbatului de 31 de ani.

Toate persoanele încarcerate erau adulte și se aflau în același autoturism.

Din al doilea autoturism au fost identificate două persoane care au refuzat examinarea și transportul la spital.

La fața locului au intervenit  o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD (două B2 și un TIM) cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că traficul a fost oprit pe DN 17 Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului, în afara localității Molid, județul Suceava, unde două autovehicule au fost implicate într-un accident. Patru persoane necesită manevre pentru descarcerarea din autoturismul avariat, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență. Se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor producerii incidentului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version