Acasă Actualitate IPS Calinic a reluat rubrica Răspunsul Ierahului după ce a suferit o...

IPS Calinic a reluat rubrica Răspunsul Ierahului după ce a suferit o intervenție chirurgicală la Institutulul de Boli Cardiovasculare din Iași


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a reluat rubrica Răspunsul Ierarhului după ce a suferit o intervenție la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași.

Ierarhul a oferit două răspunsuri unor credincioși.



Una dintre întrebări se referea la poziția exprimată de o foarte cunoscută divă din showbiz, care a spus că „mai bine o ….. în toată firea decât o sfântă prefăcută”, iar IPS Calinic a fost întrebat dacă este un atac la adresa credincioșilor.

Arhiepiscopul Calinic a răspuns că „este o „mare virtute” să-ți acoperi neputința privind cu desconsiderație spre celălalt”.

„Acest lucru se întâmplă mai ales când vrei să-ți „fabrici” o imagine pentru bani; celelalte nu mai contează”, a arătat IPS Calinic.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților a fost transportat, luni, de urgență la Iași cu un elicopter SMURD, iar ulterior a suferit o intervenție la Institutul de Boli Cardiovasculare și i-a fost implantat un stimulator cardiac performant.

Potrivit medicilor ieșeni, IPS Calinic a depășit momentele critice prin care a trecut în cursul zilei de luni ca urmare a unei tulburări de conducere atrioventriculare, un bloc atrioventricular total, care a determinat practic apariția unei sincope.

Imediat după ce a ajuns la unitatea medicală ieșeană a fost unor intervenții chirurgicale de implantare a unui simulator cardiac bicameral extrem de performant, care în momentul de față îi asigură protecția pe termen lung,  prognosticul fiind unul foarte bun.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version