Dezbracata de la brau in jos, o suceveanca a fost gasita moarta in propria locuinta

Poliţiştii din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava, fac cercetări cu privire la un caz de deces destul de ciudat, după ce o femeie de 50 de ani a fost găsită moartă în propria-i casă.

Aceştia au demarat ancheta după ce duminică la prânz, au primit un apel de la fiul victimei, care a venit în vizită la mama sa şi a găsit-o fără suflare.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, primele cercetări au stabilit că băiatul comăneştencei a încercat să ia legătura telefonic cu mama sa de mai multe ori, cu o zi înainte de vizită şi văzând că aceasta nu răspunde s-a deplasat la locuinţa victimei.

Descoperirea cadavrului a fost destul de şocantă, femeia fiind găsită pe un scaun în poziţia şezut şi dezbrăcată de la mijloc în jos.

Mai mult, din câte se pare, persoana decedată a fost externată la mijlocul lunii trecute din Spitalul Gura Humorului după ce fusese internată cu multiple afecţiuni, ciroză hepatică, hipertensiune, TBC pulmonar, anemie secundară severă şi obezitate.

La o primă examinare exterioară a cadavrului, medicul legist nu a constatat urme de violenţă, dar cauzele care au dus la decesul femeii se vor stabili cu exactitate după efectuarea necropsiei.