Dezbracata de la brau in jos, o suceveanca a fost gasita moarta in propria locuinta


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din localitatea Comăneşti, judeţul Suceava, fac cercetări cu privire la un caz de deces destul de ciudat, după ce o femeie de 50 de ani a fost găsită moartă în propria-i casă.

Aceştia au demarat ancheta după ce duminică la prânz, au primit un apel de la fiul victimei, care a venit în vizită la mama sa şi a găsit-o fără suflare.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, primele cercetări au stabilit că băiatul comăneştencei a încercat să ia legătura telefonic cu mama sa de mai multe ori, cu o zi înainte de vizită şi văzând că aceasta nu răspunde s-a deplasat la locuinţa victimei.

Descoperirea cadavrului a fost destul de şocantă, femeia fiind găsită pe un scaun în poziţia şezut şi dezbrăcată de la mijloc în jos.

Mai mult, din câte se pare, persoana decedată a fost externată la mijlocul lunii trecute din Spitalul Gura Humorului după ce fusese internată cu multiple afecţiuni, ciroză hepatică, hipertensiune, TBC pulmonar, anemie secundară severă şi obezitate.

La o primă examinare exterioară a cadavrului, medicul legist nu a constatat urme de violenţă, dar cauzele care au dus la decesul femeii se vor stabili cu exactitate după efectuarea necropsiei.


Intră acum și în grupul de