Acasă Actualitate AJOFM Suceava organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru VMP Construcții Edilitare SRL...

AJOFM Suceava organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru VMP Construcții Edilitare SRL și Denis SRL


Intră acum și în grupul de

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava anunță organizarea unei Burse a Locurilor de Muncă vineri, 09 februarie 2024, începând cu ora 10, la sediul din Suceava. Evenimentul are ca scop ocuparea a 67 de locuri vacante declarate de VMP Construcții Edilitare SRL și Denis SRL Suceava.

VMP Constructii Edilitare SRL oferă 51 de posturi vacante pentru persoanele interesate să lucreze în domeniul construcțiilor. Pozițiile disponibile includ posturi de inginer instalații, operator utilaj, instalator sau muncitor necalificat. Beneficiile oferite de angajator includ cazare și bonuri de masă, iar intervalul de salarizare variază între 4000 lei net și 8000 lei net, în funcție de experiență și calificări.



Denis SRL Suceava, cu o experiență de 30 de ani în domeniul confecțiilor de piele și încălțăminte, pune la dispoziție 16 posturi vacante pentru confecționeri și muncitori necalificați.

Pentru cei interesați să aplice pentru aceste poziții, consilierii AJOFM Suceava vor oferi suport pentru prezentarea la interviu și vor furniza informații suplimentare la telefonul 0230 523279, tasta 1.

Directorul Executiv al AJOFM Suceava, Constantin Balauseac, subliniază importanța acestui eveniment în facilitarea conexiunii dintre angajatori și potențialii angajați. Inspectorul superior de comunicare, presă și relații publice, Capverde Anca, a subliniat că Bursa Locurilor de Muncă este o oportunitate pentru cei care își doresc să intre pe piața muncii sau să își schimbe cariera.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version