Viceprimarul Lucian Harșovschi dezminte că elevii, studenții și pensionarii vor plăti pentru abonamentele TPL: Vor circula în continuare gratuit, iar din februarie se acordă gratuitate și elevilor din zona metropolitană care învață în Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a dezmințit, luni, unele informații potrivit cărora TPL reintroduce abonamentele cu plată pentru elevi, studenți și pensionari.

„Total fals!”, a spus Harșovschi care a precizat că în continuare elevii, studenții și pensionarii vor circula gratuit cu autobuzele T.P.L. Suceava.

El a explicat că în ședința Consiliului Local Suceava din 31 ianuarie se va aproba ca prețurile acestor abonamente să se reducă de la 75 la 51 de lei pentru elevi, respectiv la 31 de lei pentru pensionari pentru a se echilibra din plățile făcute de primărie către T.P.L, dar nu îi va afecta pe cei care beneficiază de facilități, acestea rămân neschimbate.

„Mai mult, avem o veste bună și pentru cei din zona metropolitană (Salcea, Adâncata, Mitocu Dragomirnei, Pătrăuți, Șcheia, Moara, Ipotești, Bosanci), din februarie, și elevii din aceste localități, care învață într-o unitate de învățământ din municipiul Suceava, vor beneficia de transport local GRATUIT cu mijloacele T.P.L”, a mai spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de