Acasă Actualitate Poliția are un suspect în cazul vandalizării a zeci de autoturisme în...

Poliția are un suspect în cazul vandalizării a zeci de autoturisme în centrul  Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au identificat un suspect în cazul distrugerii oglinzilor a zeci de mașini parcate pe strada Mihai Viteazu din Suceava.

Astfel, vineri, un sucevean a reclamat că în noaptea de joi spre vineri între orele 22:30 –  03:00, persoane necunoscute i-au distrus oglinda stângă de la autoturismul Porsche Cayenne.



În urma verificărilor efectuate, a înregistrărilor video vizonate și ale martorilor oculari audiați a fost identificat un suspect în cauză.

În perioada imediat următoare vor fi intreprinse măsuri operative reprezentând ridicarea și vizionarea unor imagini ce prezintă interes în cauză, audierea și identificarea tuturor persoanelor vătămate, identificarea și audierea martorilor care au la cunoștință despre comiterea faptei, în vederea administrării probatoriului în cadrul dosarului penal.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere” cercetările fiind continuate de către lucrătorii BIC. 

În noaptea de joi spre vineri au fost vandalizate oglinzile retrovizoare a unui număr de 29 de autoturisme parcate pe strada Mihai Viteazu din centrul municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version