Curtea de Apel Suceava vrea să afle părerea sucevenilor privind activitatea acestei instanțe


Intră acum și în grupul de

Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Suceava aduce la cunoștința opiniei publice demararea procesului de evaluare a percepției asupra activității desfășurate în cadrul instanței, prin intermediul unui chestionar elaborat în cadrul Grupului de lucru privind Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022 – 2025.

Scopul acestui chestionar este de a evalua gradul de satisfacție al părților implicate în procedurile judiciare de la nivelul instanțelor de judecată, oferind astfel oportunitatea cetățenilor de a-și exprima opinia și de a contribui la îmbunătățirea sistemului judiciar.

Chestionarul poate fi completat în două modalități:

  1. Format fizic: Persoanele interesate pot completa chestionarul în format fizic, acesta fiind pus la dispoziție la intrarea în Arhiva Curții de Apel Suceava (dinspre sala pașilor pierduți).
  2. Format online: Chestionarul este disponibil și în format online pe pagina de internet a Curții de Apel Suceava, accesibil la adresa www.curteadeapelsuceava.ro. De asemenea, acesta poate fi completat accesând link-ul specific de pe portalul instanțelor de judecată la adresa http://portal.just.ro/39/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=39.

Pentru a asigura o colectare cât mai cuprinzătoare a opiniilor, Curtea de Apel Suceava încurajează participarea activă a cetățenilor în completarea acestui chestionar. Datele obținute vor contribui la identificarea punctelor forte și a aspectelor ce necesită îmbunătățiri în cadrul activității instanței.


Intră acum și în grupul de