Viceprimarul Lucian Harșovschi îndeamnă sucevenii să participe la Adunările Generale ale Asociațiilor de proprietari și să semnaleze problemele cu care se confruntă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a îndemnat, marți, sucevenii să se implice și să participe la Adunarea Generală a Asociației de locatari de care aparțin și să semnaleze problemele cu care se confruntă.

El a spus că 136 de asociații de proprietari își așteaptă locatarii să participe la Adunările Generale ale Asociațiilor de Proprietari.

Viceprimarul a reamintit că, potrivit legislației, întrunirile au loc până pe data de 31 martie, unde se vor decide conducerea pentru următoarele 12 luni, va fi prezentat bilanțul veniturilor și cheltuielilor, se vor aloca posturile și funcțiile salarizate, se vor aproba salariile și se vor discuta problemele întâmpinate.

Lucian Harșovschi a menționat că cea mai mică asociație ca dimensiune are în componență 12 apartamente (Asociația de proprietari Victoriei 11A), iar cea mai mare asociație de proprietari are 2265 apartamente (Asociația de proprietari nr. 23+27), cu 4400 de persoane.

„Voi participa alături de colegi și suceveni la cât mai multe întâlniri, atât cât îmi permite timpul. Împreună, vom găsi soluții pentru problemele întâmpinate”, a anunțat viceprimarul.

El a îndemnat din nou pe toți sucevenii să se alăture întrunirilor planificate și să se angajeze în gestionarea activităților ce țin de asociațiile de proprietari pentru că doar așa vor putea să aducă schimbările pe care și le doresc.


Intră acum și în grupul de