Traficanti prinsi pe banda rulanta la Brodina, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

După ce vineri dimineaţă în jurul orelor 04:30, patru traficanţi au fost prinşi pe raza localităţii Brodina în timp ce transportau mai multe baxuri cu ţigări de contrabandă, la doar câteva ore distanţă, alte două persoane de sex masculin au avut aceeaşi soartă.

Vontrabandiştii au fost reţinuţi după ce poliţiştii de frontieră i-au prins în zona de graniţă cărând mai multe colete voluminoase.

Conform unui comunicat remis de către IJPF Suceava, cei doi sunt tineri cu vârsta de 21 şi respectiv 23 de ani, unul din comuna Straja iar celălalt din localitatea Brodina, judeţul Suceava.

Conform surselor, în zona unde au fost reţinuţi traficanţii s-au descoperit şapte baxuri care conţineau aproape 3.500 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi din Republica Moldova.

„În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 17.500 lei, a fost reţinută în vederea confiscării”, a mai declarat comisar Ilie Poroch-Seriţan din cadrul IJPF Suceava.


Intră acum și în grupul de