Crima cu sange rece la Salcea, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Gelozia şi alcoolul i-au luat minţile. Un bărbat de 61 de ani din oraşul Salcea, judeţul Suceava, şi-a ucis cu sânge rece concubina aflându-se acum în arestul poliţiei.

Conform datelor obţinute din partea Biroului relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază în jurul orelor 15:00 când criminalul, fiind bine ameţit de consumul de băuturi alcoolice, s-a dus până la un vecin unde victima îl ajuta pe localnic lucrând cu ziua. Cearta între cei doi concubini a izbucnit imediat iar de aici şi până la bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Scandalul s-a mutat în spatele casei acolo unde bărbatul înfuriat i-a tăiat pur şi simplu gâtul femeii cu ajutorul unui cuţit după care a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Speriaţi vecinii au sunat la poliţie şi salvare, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii care au ajuns la faţa locului, nu au mai avut ce face altceva decât să constate decesul femeii, în vârstă de 52 de ani, din cauza multiplelor plăgi înjunghiate la nivelul gâtului.

În timp ce medicii încercau să salveze viaţa femeii, poliţiştii l-au găsit în curtea casei şi pe criminal, bărbatul având încă asupra sa cuţitul plin cu sânge cu care îşi omorâse concubina.

Medicul legist sosit la faţa locului a concluzionat, provizoriu, că moartea femeii a fost violentă, datorându-se, cel mai probabil, insuficienţei cardio-circulatorii acute (posibil şi respiratorii acute), consecutivă hemoragiei interne şi externe produsă prin plăgi tăiate multiple.

Atacatorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar duminică a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de