Acasă Actualitate Un copil mort si altul in stare grava, in urma accidentelor rutiere...

Un copil mort si altul in stare grava, in urma accidentelor rutiere din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar patru ani a fost victima unui grav accident de circulaţie după ce, lăsat nesupravegheat pentru puţin timp, a traversat în fugă strada şi prin loc nepermis.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 20:30, pe Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei. Conform unui comunicat de presă remis de către IPJ Suceava, şoferul de 54 de ani din localitate, care l-a acroşat, nu a mai putut face nimic în momentul în care copilul i-a sărit în faţa autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.



Tot duminică, un minor de 15 şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie petrecut pe parcursul după-amiezii, în interiorul localităţii Moldova Suliţa, judeţul Suceava.

Cercetările făcute de poliţişti arată că băiatul, din comuna Izvoarele Sucevei, conducea un moped neînregistrat pe DJ 175, iar din cauza imprudenţei şi a vitezei excesiv de mare, a pierdut controlul asupra direcţie de mers, a pătruns pe contrasens şi apoi s-a oprit într-un gard de lemn.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului mopedului care nu purta cască de protecţie şi nu avea atestat de absolvire a cursului de legislaţie rutieră.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version