Viceprimarul Lucian Harșovschi, în inspecție pe Aleea Saturn, abordat de un sucevean care l-a rugat să candideze la funcția de primar


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a inspectat lucrările care se execută pe Aleea Saturn unde a solicitat constructorului să nu mai abandoneze lucrările cum a procedat anul trecut.

„Aleea Saturn ați început-o anul trecut și ați dispărut. Anul acesta sper să nu se mai întâmple așa”, a spus viceprimarul.

Constructorul l-a asigurat că are șapte muncitori care vor lucra doar în zona respectivă.

Viceprimarul a spus că vrea să fie anunțat despre orice schimbare în ceea ce privește asigurarea de forță de muncă.

„Nu mai vreau să pățesc ceea ce am pățit anul trecut când ați luat oamenii și i-ați dus la alte lucrări”, a subliniat Harșovschi.

În timpul inspecției, viceprimarul a fost abordat de un sucevean care i-a cerut să candideze la funcția de primar pentru că nu-l mai suportă pe Ion Lungu.

Viceprimarul a evitat însă să spună dacă va ține cont de acest sfat.

Lucian Harșovschi a arătat că lucrările din zonă cuprind aleile, accesul la scările de bloc, parcările de reședință, dar și spațiile verzi. De asemenea, se va reabilita și strada Venus și așa se va realiza legătura cu str. Universității refăcută în totalitate

„Anul trecut, constructorul a mutat echipele la alte lucrări, motiv pentru care s-a amânat finalizarea acestei străzi. Acum însă avem un nou contract, cu sancțiuni dacă se va repeta situația de anul trecut”, a mai spus viceprimarul.


Intră acum și în grupul de