Nouă suceveni au ajuns în Arestul Poliției Botoșani după o bătaie în stradă


Intră acum și în grupul de

Nouă suceveni au fost reținuți și au ajuns în Arestul Poliției Județene Botoșani după ce au fost implicați într-o bătaie în stradă în municipiul Botoșani.

Potrivit Poliției Județene Botoșani citată de botoșăneanul.ro în noaptea de 24 spre 25 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a 9 persoane, cu vârstele cuprinse între 24 și 61 de ani, din județul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Aceștia sunt acuzați că sâmbătă, 24 februarie 2024, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între ei a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc și au distrus bunuri care se aflau în zonă.

În timpul conflictului aceștia au folosit arme albe, iar 8 dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Unul dintre tinerii implicați în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului.

Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.


Intră acum și în grupul de