Acasă Actualitate Seful Politiei Bunesti-Suceava, cercetat pentru trafic cu tigari (VIDEO)

Seful Politiei Bunesti-Suceava, cercetat pentru trafic cu tigari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful de post din comuna suceveană Buneşti este cercetat de Parchetul Tribunalului Suceava pentru contrabandă, după ce a fost prins în timp ce transporta 3.000 de pachete de ţigări fără documente de provenienţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ.Gabriel Panţiru, poliţistul, angajat al IPJ Suceava a fost prins joi la ora 14:20, in apropiere de municipiul reşedinţă de judeţ de către un echipaj de poliţie rutieră ce acţiona pe DN2, când a oprit în trafic un autoturism condus de o persoană sex masculin de 43 de ani, din localitatea Vadu Moldovei, judeţul Suceava.



„Cu ocazia controlului autoturismului, în interiorul acestuia au fost găsite 3.000 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă, cu o valoare de piaţă de aproximativ 30.000 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul indisponibilizat la sediul IPJ Suceava”, a declarat Gabriel Panţiru.

Şeful de post a fost prins în flagrant în timp ce la Gura Humorului se desfăşura şedinţa de lucru a secretarului de stat Ioan Dascălu cu şefii structurilor M.A.I. din judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version