Sucevean arestat preventiv fiind acuzat de agresiune sexuală și viol asupra unor minori


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Suceava a anunțat, vineri, că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva lui M.C., sub acuzația de săvârșire a mai multor infracțiuni grave. Potrivit informațiilor furnizate, M.C. este suspectat că ar fi comis două infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată, o infracțiune de viol și coruperea sexuală a minorilor în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul ar fi recurs la acțiuni repetate de natură sexuală asupra a două persoane minore, de natură a-i produce inculpatului satisfacție sexuală, profitând de vulnerabilitatea acestora și de imposibilitatea de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede. Totodată, M.C. este acuzat că a întreținut un act sexual cu o a treia persoană minoră, toate acestea având loc în timp ce acestea erau temporar în grija sa.

La data de 28 februarie 2024, M.C. a fost reținut pentru o durată de 24 de ore, iar a doua zi, pe 29 februarie, acesta a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea a fost aprobată, iar pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu scopul de a aduce stabili toate circumstanțele legate de comiterea acestor fapte grave.


Intră acum și în grupul de