Grinzile pe podul de la Milișăuți vor fi montate până la mijlocul lunii martie. Prefectul de Suceava speră să nu intervină alte elemente care să întârzie finalizarea lucrării


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat, vineri, în conferință de presă, că va continua să urmărească lucrările de refacere a podului de la Milișăuți și că speră că nu vor exista alte elemente care să întârzie finalizarea lui față de termenul asumat.

Moldovan a spus că urma ca luni să înceapă montarea grinzilor, dar această etapă a fost amânată cu o săptămână după ce firma care operează macaralele de capacitate mai mare aduse în zonă a cerut ca personalul firmei de construcții care va monta grinzile să obțină avize ISCIR.

Pentru că personalul firmei de construcții nu are asemenea avize și obținerea lor ar duce la noi întârzieri, firma respectivă va aduce personalul propriu, motiv pentru care se va întârzia o săptămână începerea acțiunii de montare.

Potrivit prefectului, montarea grinzilor va începe în 11 martie și se va finaliza în 15 martie.

Prefectul a mai spus că se va implica în continuare în urmărirea derulării lucrărilor astfel încât podul să fie finalizat potrivit termenului asumat, finalul lunii mai-începutul lunii iunie, și să nu mai intervină alte elemente care să întârzie finalizarea lucrării.


Intră acum și în grupul de