Cearta cu telefoane mobile si arest preventiv in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din judeţul Suceava au rămas fără telefoanele mobile după o altercaţie avută cu trei tineri în timp ce vroiau să urce într-un taxi. Până la ora actuală nu s-a putut stabili cu exactitate de la ce a plecat scandalul dar acesta a putut fi soluţionat doar de intervenţia poliţiştilor.

Totul a început la miezul nopţii dintre vineri şi sâmbătă când cei doi bărbaţi s-au pornit către casele lor. În staţia de autobuz de pe strada Gr. Al. Ghica din municipiul reşedinţă de judeţ, aceştia s-au întâlnit cu cei trei tineri cu care au purtat o discuţie îndelungată.

Conform cercetărilor făcute de către poliţişti , în momentul în care una dintre victime a vrut să urce în taxi-ul solicitat, s-a trezit lovit peste faţă cu un pet de bere de 2 litri după care, atacatorul i-a furat telefonul mobil din buzunarul de la piept şi a fugit.

Print-un comunicat de presă remis redacţiei noastre de către IPJ Suceava, se arată că “discutând cu ceilalţi doi tineri rămaşi, victimele le-au solicitat să i-a legătura cu prietenul lor pentru a restitui telefonul sustras dar văzând că nu se înţeleg cu aceştia, B. Ion a scos telefonul său mobil pentru a suna la poliţie, moment în care, unul din cei doi tineri rămaşi i-a luat de la ureche telefonul, ocazie cu care l-a şi ameninţat cu acte de violenţă dacă anunţă poliţia. În urma măsurilor întreprinse de patrula de poliţie, unul din cei trei tineri a fost identificat în zonă, în persoana lui G. Marius de 24 ani, localnic, asupra acestuia fiind găsit telefonul mobil ce îi aparţinea lui B. Ion”.

Din investigaţiile efectuate de echipa operativă s-a stabilit că suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie este B. Akbar, de 19 ani, localnic, care nu a fost găsit la domiciliu dar ambele telefoane mobile au fost recuperate şi predate părţilor vătămate. Puţin mai târziu a fost prins şi acesta iar în baza mandatului de arestare preventivă cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de