In Suceava, hotii nu au somn


Intră acum și în grupul de

Oricine a păţit-o ştie cu siguranţă că în ciuda tuturor măsurilor luate pentru paza şi protecţia imobilelor împotriva spargerilor, hoţii nu dorm niciodată fiind gata oricând să încerce o nouă lovitură.

Aşa s-a întâmplat şi pe parcursul weekend-ului când poliţiştii Postului Suceviţa, judeţul Suceava, au fost sesizaţi de un bărbat de 49 de ani, administratorul unei societăţi din localitate, că autori necunoscuţi au intrat pe timpul nopţii în curtea unităţii şi au sustras nu mai puţin de 20 de segmente de gard din fier forjat, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de peste 10.000 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti autorii au fost descoperiţi chiar a doua zi fiind vorba de doi localnici de 23 şi 16 ani, reuşindu-se recuperarea prejudiciului înainte de a fi valorificat la fier vechi.

Un alt caz s-a întâmplat la puţin timp după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică în Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.
Aici hoţul a avut un curaj enorm după ce a furat o maşină chiar de sub nasul proprietarului. Acesta împreună cu alte 6 cunoştinţe stătea pe terasa din curtea unei case lăsând maşina parcată în faţa imobilului, dar cu cheile în contact. Nu se gândea că la miezul nopţii cineva va verifica dacă maşina este deschisă sau nu, până când a văzut pur şi simplu doar cum persoană necunoscută pleacă cu autoturismul.

După ce au fost instituite filtre de circulaţie la ieşirile din municipiu şi au început căutările prin oraş, poliţiştii au găsit autovehiculul abandonat pe strada Vornic Grigore fără ca din interior să fie sustras ceva şi fără a prezenta avarii, cercetăriile fiind continuate pentru identificarea autorilor.

În comuna Ciprian Porumbescu, judeţul Suceava, hoţii nu au fost atât de buni încât să nu fure nimic ba dimpotrivă.
Spargerea a fost dată la un magazin din comună care funcţionează în casa unei bătrâne singure de 82 de ani. Cercetările făcute de poliţişti au stabilit că autorii, rămaşi necunoscuţi, au forţat lacătul de la grilajul uşii ce asigură accesul angajaţilor în magazin, iar din interior au furat suma de 2.700 de lei dar nu au plecat fără să ia cu ei şi două sticle cu băutură şi cinci banane.


Intră acum și în grupul de