Ion Lungu, primul avertisment public pentru viceprimarul Lucian Harșovschi dacă acesta va dori să candideze la primar: Voi comenta la vremea respectivă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a transmis, miercuri, în conferința săptămânală de presă, un prim avertisment public către viceprimarul Lucian Harșovschi despre care există zvonuri că ar dori să candideze la funcția de primar.

Lungu a explicat în conferința de presă că el a fost desemnat statutar candidatul PNL pentru funcția de primar al Sucevei și că nu știe să existe nicio problemă legată de candidatura sa, așa cum s-a vehiculat.

Primarul a subliniat că dorește să fie reales pentru că sunt de implementat în următorii ani proiecte complexe ale municipiului Suceava și că el le-a inițiat și doar el poate să le ducă la bun sfârșit.

El a fost întrebat dacă viceprimarul Lucian Harșovschi, mâna lui dreaptă, nu are capacitatea să implementeze proiectele.

Ion Lungu a evitat să comenteze dacă viceprimarul Lucian Harșovschi, care este responsabil cu domeniul proiectelor europene, nu este familiarizat cu proiectele cu finanțare externă pe care primarul Ion Lungu spune că trebuie să le implementeze.

„Nu vreau să comentez asta. Voi comenta la vremea respectivă, dar cel care vine în Primărie la ora 6:30-7:00 sunt eu. Restul, dacă va fi mai mult, voi spune la vremea respectivă. Azi nu spun mai mult”, a declarat primarul.

El a lăsat să se înțeleagă că viceprimarul doar s-a fotografiat la unele proiecte, dar greul a fost dus de primar.

„Da vin, facem o poză, spunem că am făcut, dar totuși, cel care împinge aceste proiecte este primarul Ion Lungu”, a conchis primarul.


Intră acum și în grupul de