Prefectul de Suceava, prezent la podul de la Milișăuți unde a început procedura de montare a grinzilor: Din nou s-a înregistrat o întârziere datorată lipsei unor autorizații ISCIR pentru personalul care trebuia să execute aceste lucrări


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a mers, luni, la șantierul podului de la Milișăuți unde au început procedurile de montare a grinzilor, acțiune care are o întârziere de o săptămână.

„Din poziția de prefect am monitorizat lucrările la podul peste râul Suceava, din localitatea Milișăuți, inplicându-mă direct în anumite situații ce au apărut în relația beneficiar – DRDP Iași cu autoritatea locală sau cu diverse instituții avizatoare”, a arătat prefectul.

El a spus că având în vedere importanța acestui obiectiv, va continua să monitorizez acest proiect, cu riscul de a deranja.

Astfel, luni, 11 martie, prefectul este din nou prezent pe teren, asistând la demararea procedurilor pentru montarea grinzilor.

„Inițial acest lucru trebuia să se producă la alt termen, dar din nou s-a înregistrat o întârziere datorată lipsei unor autorizații ISCIR pentru personalul care trebuia să execute aceste lucrări. Din păcate, întârzierile acumulate nu mai pot fi recuperate, dar pot fi stopate, astfel încât să fie finalizat proiectul în termenul asumat”, a spus Alexandru Moldovan.

Prefectul a reiterat că nu va mai face trimitere la alte proiecte aflate în gestiunea DRDP Iași care curg în alt ritm și că mizează pe implicarea corectă a tuturor factorilor de decizie implicați în realizarea proiectului.

„Discuțiile avute cu reprezentanții constructorului și ai beneficiarului arată că termenul de finalizare a etapei de montare a grinzilor va fi în data de 15 martie a.c”, a mai spus prefectul.


Intră acum și în grupul de