Flutur, după întâlnirea cu ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec: Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, miercuri dimineața, la sediul Consiliului Județean Suceava, o întrevedere cu ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, care se află în Suceava cu ocazia deschiderii expoziției „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, organizată pentru a aniversa un sfert de secol de parteneriat strategic între România și SUA.

„Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american”, a declarat Flutur.

El a spus că în cadrul întâlnirii a prezentat oportunitățile în perspectiva dezvoltării unui parteneriat economic Suceava – SUA, bazat pe turism, cultură, mediu de afaceri.

„Parteneriatul strategic a marcat înscrierea țării noastre pe un drum al consolidării, bunăstării vieții socio-economice, democrației, cimentat odată cu aderarea la NATO și UE”, a menționat președintele CJ Suceava.

Ambasadorul SUA în România a  fost însoțită de consilierul pentru presă și cultură al Ambasadei SUA, Peter Brown, de consilierul politic, Alexandra Shema, și de directorul pentru spații americane, Irina Nițu.


Intră acum și în grupul de