Gheorghe Flutur explică de ce Ion Lungu nu mai e candidatul PNL la funcția de primar: S-a luat decizia după analize interne pragmatice


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat, marți, motivul pentru care s-a decis ca Lucian Harșovschi să fie susținut pentru a candida la funcția de primar al municipiului Suceava din partea PNL.

El a arătat că s-a luat decizia după analize interne făcute pragmatic de PNL Suceava.

Flutur a mulțumit primarului Ion Lungu pentru „analiza pragmatică, foarte matură și atentă” pentru că interesul PNL este să câștige funcția de primar al municipiului Suceava.

„Aici s-a făcut performanță. Ne leagă o perioadă lungă de 20 de ani de administrație liberală și dorim să continuăm acest lucru. E o perioadă în care Suceava a suportat multe modificări benefice pentru populație, modernizare pe care dorim să o continuăm”, a spus Flutur.

El a salutat soluția care se conturează cu candidatura lui Lucian Harșovschi, cu un suflu nou, cu un tânăr de 42 de ani care are și experiență în administrația publică.

„Este adevărat că în opinia publică suceveană au apărut mai multe discuții din zona noastră a PNL. PNL este un partid viu, un partid democratic unde mai apar și discuții și discuții contradictorii, uneori sunt și supărări firești. Rolul nostru și în special al meu ca președinte este să mediez aceste lucruri și să fac mutarea atunci când trebuie, cum trebuie și înțelept ca să câștigăm”, a arătat liderul liberal sucevean.

Președintele Flutur i-a mulțumit primarului Ion Lungu pentru lunga activitate, pentru performanță și a salutat faptul că în continuare el va avea activitate intensă politică alături de el.

„Și Lucian Harșovschi va trebui să tureze motoarele la maxim și să câștigăm. Soluția pe care o avem astăzi este să câștigăm să fie administrație liberală”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de