Polițiștii din Vatra Dornei au confiscat două autovehicule, alcool de 140.000 de lei și țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Într-o acțiune coordonată pentru asigurarea siguranței rutiere și prevenirea activităților ilegale, Poliția Municipiului Vatra Dornei a desfășurat, miercuri, filtre rutiere în zona urbană și pe căile de comunicație adiacente.

În timpul acestei operațiuni, un echipaj de poliție a oprit pentru control o autoutilitară pe DN17, în comuna Poiana Stampei. Conducătorul auto, în vârstă de 53 de ani, din comuna Cotești, județul Vrancea, avea permisul de conducere anulat și transporta ilegal cantități semnificative de alcool.

În total, au fost confiscate 1.500 de litri de alcool etilic, evaluat la aproximativ 140.000 de lei. Autoutilitara, în valoare de aproximativ 8000 de euro, a fost confiscată, iar conducătorul auto este cercetat penal conform legii.

În cadrul aceleiași operațiuni, polițiștii și inspectorii vamali au identificat și confiscat un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, care transporta 58.760 de țigări de contrabandă. Atât țigările cât și vehiculul au fost confiscate, iar conducătorul auto este supus acelorași proceduri legale.


Intră acum și în grupul de