Deputatul Gheorghe Șoldan, după o vizită pe șantierul A7 cu premierul Marcel Ciolacu: Lansarea licitațiilor pentru Pașcani-Suceava-Siret în aprilie și mai


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat, vineri, după o vizită cu premierul Marcel Ciolacu și cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe șantierul autostrăzii A7, că licitațiile pentru execuția tronsoanelor Pașcani-Suceava și Suceava-Siret se vor organiza în luna aprilie și mai.

„Astăzi am vizitat șantierul autostrăzii A7, la Adjud, județul Vrancea, alături de premierul Marcel Ciolacu  și Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. A7 se apropie tot mai mult de județul Suceava”, a spus deputatul.

El a arătat că procedurile pentru lansarea în licitație a contractelor pentru lucrările la A7 Pașcani – Suceava – Siret (118,03 km) vor începe în lunile următoare.

„Din discuțiile purtate cu Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu se estimează că procedurile vor fi inițiate chiar de luna viitoare pentru tronsonul Pașcani – Suceava (61,86 km), iar pentru celălalt segment, Suceava – Siret (56,17 km), în luna mai”, a spus deputatul.

El a menționat că acesta este cel mai mare proiect de infrastructură pentru regiunea Moldovei și implicit pentru județul Suceava.

„Mă bucur că îi am alături pe prim-ministrul României și pe ministrul Transporturilor, pentru a vedea cât mai repede realizat acest proiect esențial pentru suceveni”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de