Poliția Suceava scoate la concurs două posturi vacante de agent destinate Serviciului Criminalistic


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul General al Poliției Române anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi vacante de agent II, specializare conductor câini, la IPJ Suceava. Aceste funcții sunt destinate Serviciului Criminalistic – Biroul Investigarea Tehnico-Științifică a Locului Faptei și Poliției Municipiului Suceava – Compartimentul Conductori câini.

Perioada de înscriere este cuprinsă între 19 martie și 3 aprilie 2024, fiind exclusiv online la adresa de e-mail [email protected]. Documentele necesare pentru înscriere sunt detaliate în Anunțul I.G.P.R., disponibil pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

Cererile de înscriere transmise după data de 3 aprilie 2024, ora 16:00, sau către alte adrese de e-mail nu vor fi luate în considerare.

Concursul va avea loc în perioada 16-20 aprilie 2024 și va consta într-o probă practică (eliminatorie) între 16-19 aprilie și un test scris la data de 20 aprilie 2024.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile privind aptitudinea medicală, fizică și psihologică, aceasta fiind evaluată de structurile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne. Informații detaliate despre condițiile de participare și modalitățile de desfășurare a concursului sunt disponibile pe portalul HUB de servicii publice, la adresa https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.


Intră acum și în grupul de