Viceprimarul Lucian Harșovschi caută urme de asfalt pe strada I.L. Caragiale pentru a o reabilita. În Ițcani se reface și strada Aurel Vlaicu


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a lansat procedura de expertizare a străzii I.L. Caragiale din cartierul Ițcani, iar dacă se sa dovedi că aceasta a fost asfaltată atunci se pot efectua lucrări de reabilitare.

Situația a fost sesizată la redeschiderea șantierului străzii Aurel Vlaicu din cartierul Ițcani.

„Pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Ițcani redeschidem un nou șantier. Strada necesită reparații capitale. Punem borduri, schimbăm trotuarul și refacem și strada astfel încât traficul rutier din zonă să se desfășoare constant”, a spus Harșovschi.

După discuții cu localnicii, viceprimarul a aflat că și strada I.L. Caragiale, care acum este pietruită, ar fi fost cândva asfaltată și constatat că strada are borduri și trotuar, ceea ce ar indica faptul că strada a fost asflatată.

„Dacă avem trotuar, sigur a fost și asfalt”, a spus viceprimarul.

El a arătat că a început procedura pentru reabilitarea străzii.

„Am demarat procedura necesară pentru expertiza străzii I.L. Caragiale, care ne va arăta dacă a avut cândva asfalt și dacă putem să continuăm lucrările de reabilitare și pe aceasta”, a spus viceprimarul.

Dacă strada a fost cândva asfaltată se poate reabilita prin programul de reparații, dar dacă a fost doar pietruită poate fi modernizată prin programul de investiții.


Intră acum și în grupul de