Acasă Actualitate Jandarmeria Suceava a marcat împreună cu sucevenii împlinirea a 174 de ani...

Jandarmeria Suceava a marcat împreună cu sucevenii împlinirea a 174 de ani de la înființare


Intră acum și în grupul de

Jandarmeria Română sărbătorește în acest an 174 de ani de la înființare, iar pentru a marca această ocazie specială, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni au organizat un eveniment memorabil pentru comunitatea suceveană.

În cadrul festivităților locuitorii din Suceava au avut ocazia să descopere mai multe aspecte legate de activitatea jandarmilor prin intermediul unor ateliere special organizate. Aceste ateliere au oferit participanților o privire mai apropiată asupra autospecialelor, armamentului și echipamentului din dotarea structurilor montane de jandarmi și de intervenție.



Un alt aspect important prezentat în cadrul evenimentului a fost oferta educațională și informațiile referitoare la examenul de admitere și perioada de școlarizare la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Dar, fără îndoială, vedetele evenimentului au fost partenerii canini ai jandarmilor, care au demonstrat încă o dată abilitățile lor impresionante și au captat atenția tuturor participanților.

Spiritul de echipă al jandarmilor suceveni, dotările impresionante și, mai ales, legătura specială cu comunitatea au reușit să inspire și să impresioneze, iar rezultatul nu a întârziat să apară: mulți dintre cei prezenți, mai ales copiii, și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi în viitor.

Într-un mesaj de mulțumire adresat celor care au participat la eveniment, sergent major Botezatu Roxana Iuliana, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, a subliniat importanța prezenței și implicării comunității, menționând că aceștia au făcut ziua cu adevărat specială prin entuziasmul și susținerea lor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version