Acasă Actualitate Crimă la Câmpulung Moldovenesc: Un bărbat a aplicat altuia mai multe lovituri...

Crimă la Câmpulung Moldovenesc: Un bărbat a aplicat altuia mai multe lovituri în zona capului care au condus la deces


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 46 de ani a murit, duminică seara, după ce a fost bătut de un alt bărbat, de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool.

Potrivit datelor inițiale din anchetă, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată duminică seara de  personalul medical de pe ambulanță cu privire la faptul că în urma deplasării la un caz medical, au constatat decesul unui pacient, dar și faptul că acesta prezenta urme de violență, existând suspiciunea unei agresiuni. Inițial, ambulanța fusese sesizată pentru intervenție de către o vecină a bărbatului care îl văzuse pe acesta căzut.



La fața locului s-a deplasat și echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc care a identificat în locuință cadavrul bărbatului de 46 de ani care prezenta urme de violență la nivelul feței, însă în casă nu s-au identificat urme de răvășire, persoana decedată fiind cunoscută ca și consumatoare de alcool, existând și posibiltatea vătămării prin cădere.

Având în vedere suspiciunile create, s-a solicitat și echipa operativă sub coordonarea SIC IPJ Suceava și laboratorul criminalistic mobil, fiind informat totodată și procurorul criminalist.

În urma cercetării criminalistice amănunțite și a exploatării unor informații, s-a stabilit că în ziua precedentă între bărbatul de 46 de ani și un altul de 35 de ani a avut loc un conflict pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice. Cei doi locuiau împreună cu chirie la adresa unde a fost identificat cadavrul, ambii bărbați fiind fără ocupație, consumatori înrăiți de băuturi alcoolice și având un mod de viață dezorganizat.

Tot din cercetări s-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 35 de ani aplicându-i celui de 46 de ani mai multe lovituri în zona capului, care au dus la decesul ulterior al victimei.

În acest caz s-a dispus și efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a legăturii directe de cauzalitate între lovituri și deces.

Bărbatul de 35 de ani a fost localizat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și a recunoscut fapta comisă, motivat de consumul de alcool în exces și conflictul spontan.

În acest caz s-a dispus reținerea în arest a bărbatului de 35 de ani care urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version