Acasă Actualitate Prins de doua ori beat la volan, in doar trei zile

Prins de doua ori beat la volan, in doar trei zile


Intră acum și în grupul de

Un humorean în vârstă de 47 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, beat fiind, s-a urcat la volan şi a acroşat un autocamion care staţiona. Mai mult, bărbatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât cu câteva zile înainte, aflându-se tot sub influenţa alcoolului, a fost implicat într-un alt accident rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, R. Nicolae din oraşul Gura Humorului a sesizat, luni, în jurul orei 22.00, faptul că un autoturism i-a lovit autocamionul, care se afla parcat în fața blocului unde locuiește, iar conducătorul auto vinovat intenționează să părăsească locul faptei.



“În baza sesizării, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat la faţa locului, unde în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că la volanul autoturismului în cauză s-a aflat în momentul producerii tamponării, B. Mugurel, de 47 ani, din oraşul Gura Humorului. Din cercetări s-a stabilit că, cel în cauză, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vasile Alecsandri, a efectuat manevra de mers înapoi de pe aleea unui bloc, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroșat cu partea din spate, autocamionul care staționa. B. Mugurel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, în prezenţa medicului de gardă şi a asistentei, cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice”, precizează IPJ Suceava.

Sursa citată mai menţionează că în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că B. Mugurel nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât la 03.06.2011, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit ca avea o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, a refuzat recoltarea. În cauză s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version