Acasă Actualitate Gheorghe Flutur: Săptămâna aceasta lucrurile s-au aliniat pentru județul Suceava. După aprobarea...

Gheorghe Flutur: Săptămâna aceasta lucrurile s-au aliniat pentru județul Suceava. După aprobarea primului tronson din Autostrada Nordului, ministrul Finanțelor a semnat semnat indicatorii pentru tronsonul Paşcani – Suceava din A7


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că săptămâna care se încheie a fost una în care s-au aprobat finanțări pentru tronsoane de autostradă în județul Suceava atât pe direcția nord-sud, cât și pe direcția est-vest.

„Săptămâna aceasta lucrurile s-au aliniat pentru județul Suceava”, a declarat Flutur.



Astfel, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, l-a anunțat pe Gheorghe Flutur că vineri după amiaza a semnat indicatorii tehnico-economici pentru Pașcani – Suceava, o autostradă enorm de mult așteptată de suceveni, un tronson de 62 km cu o valoare de 1,82 miliarde de euro.

„Sunt atât de legat de acest proiect al autostrăzii încât simt nevoia să împărtășesc bucuria cu sucevenii mei. Sunt convins că în ședința de guvern se va aproba demararea lucrărilor de proiectare și execuție pentru această bucată de autostradă și în felul acesta județul Suceava vede luminița de la capătul tunelului”, a declarat Flutur care a amintit că în ședința de joi Guvernul României a aprobat un tronson de pe Autostrada Nordului, respectiv varianta ocolitoare Păltinoasa – Gura Humorului – Frasin.

„În felul acesta trecem de la mult așteptata autostradă a domnului Ștefan Mandachi la o perspectivă a două autostrăzi, nord-sud, Siret – Suceava – Pașcani, și est-vest, Suceava – Vatra Dornei”, a explicat Flutur.

El a mulțumit atât ministrului de Finanțe, Marcel Boloș cât și ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu și premierului Marcel Ciolacu, dar și celorlalți care au contribuit la demararea Autostrăzii Moldovei, Autostrada A7, care leagă Bucureștiul de Suceava și Siret.

„Personal simt că am fost util atât eu cât și Consiliul Județean și am făcut ca acest proiect să aibă documentația finalizată”, a menționat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version