Lucian Harșovschi anunță că toate echipele de juniori din municipiu vor putea să-și dispute meciurile de fotbal pe stadionul Areni: Construim de jos, punem astăzi bazele campionilor de mâine!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, sâmbătă, că întâlnirea cu reprezentanții mai multor cluburi de fotbal pentru copii pe care a avut-o recent la Primărie unde s-a discutat despre nevoile acestora și despre cum poate municipalitatea ajuta, dar și cum se poate colabora pentru ca cei mici să practice sportul pe care și-l doresc începe să aibă rezultate.

Pentru început, primăria le-a pus la dispoziție stadionul pentru competiții sau alte evenimente la care vor lua parte.

„Astăzi, stadionul Areni din Suceava a fost gazdă pentru peste 150 de mici fotbaliști  talentați, care au savurat fiecare clipă petrecută pe gazon cu scopul de a-și face mândri părinții, pe cei apropiați, pe toți cei care i-au susținut necondiționat din tribune și, totodată, pe antrenorii care i-au ghidat și încurajat din primul până în ultimul minut de joc”, a spus viceprimarul.

El a arătat că acesta este doar începutul, deoarece, începând de acum toate echipele de juniori din municipiul Suceava își pot disputa meciurile pe stadionul Areni, aceștia având la dispoziție toate facilitățile, fără a se percepe vreo taxă.

„Bucuria și plăcerea copiilor de a face sport este o motivație în plus pentru a implementa noi proiecte. Ne dorim o echipă de fotbal care să facă performanță și o vom avea, pentru că Suceava are unii dintre cei mai talentați copii la fotbal”, a mai declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de