Prefectul de Suceava este optimist că podul de la Milișăuți va fi dat în folosință mai repede decât termenul stabilit prin contract


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, este optimist în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la podul de la Milișăuți.

„Lucrările în cadrul proiectului de reabilitare a podului de la Milișăuți, județul Suceava – DN 2H, km 4+776 avansează în ritm alert”, a spus Moldovan.

Prefectul a arătat că pe parcursul unei noi vizite de monitorizare a constatat cu satisfacție mobilizarea exemplară a constructorului.

Potrivit lui Moldovan, condițiile meteo favorabile au permis realizarea lucrărilor de armare a plăcii de suprabetonare, ce vor fi urmate imediat de cele de turnare a betonului.

„Sunt create astfel condițiile pentru finalizarea lucrărilor la acest obiectiv de investiție mai devreme decât termenul asumat”, a spus Alexandru Moldovan.

Lucrările sunt executate de asocierea SC Test Prima SRL – SC Beny Alex SRL – SC Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL, iar termenul de finalizare a lucrărilor este luna iunie 2024.


Intră acum și în grupul de