Lucian Harșovschi, în inspecție la parcarea dintre aleile Saturn și Venus: Reabilităm accesul rutier și pietonal între str. Scurtă și str. Universității


Intră acum și în grupul de

Lucian Harșovschi a inspectat lucrările efectuate la o parcare de reședință din cartierul George Enescu anunțând că în zona Pieței Mici se reabilitează accesul rutier și pietonal.

El a s-a consultat și cu unii locatari privind amenajările care vor trebui făcute în zonă, respectiv pentru spațiul verde și instalarea de bănci.

O femeie care locuiește în zonă i-a spus viceprimarului că este venită de 40 de ani în Suceava și că s-a săturat de gropile de aici, iar ginerele îi spune că nu mai vine că-și rupe mașina.

„Împreună reușim schimbarea!”, i-a transmis Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a spus că a fost finalizată o nouă parcare de reședință în cartierul George Enescu, la intersecția dintre aleile Saturn și Venus.

„Este o lucrare care nu a durat foarte mult și în curând sucevenii vor beneficia de această parcare de reședință”, a spus Harșovschi.

El a precizat că proiectul respectiv presupune să se reabiliteze tot ceea ce înseamnă acces rutier și pietonal începând din strada Scurtă și până pe strada Universității.


Intră acum și în grupul de