Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, mulțumește celor care l-au felicitat de Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica


Intră acum și în grupul de

Într-un mesaj de mulțumire, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, adresează sincerele sale mulțumiri celor care i-au transmis bunele urări cu ocazia prăznuirii liturgice a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica.

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților amintește că Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica este unul dintre marii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, fiind cunoscut pentru contribuția sa la reformarea monahismului românesc alături de Sfinții Nicodim de la Tismana și Paisie de la Neamț. Născut din părinți evlavioși în cetatea lui Bucur Voievod, Sfântul Ierarh Calinic este recunoscut pentru rugăciunile sale și pentru mijlocirea sa înaintea Preamilostivului Dumnezeu pentru unitatea Sfintei Biserici și a țării.

IPS Calinic roagă pe Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica să mijlocească alături de toți sfinții în fața lui Dumnezeu pentru binecuvântarea și unitatea poporului român și a Bisericii sale.

În încheiere, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților transmite tuturor celor care poartă numele Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica să fie binecuvântați cu ani mulți, buni și sănătoși.


Intră acum și în grupul de