Turneul Internațional U.W.W de la Cluj la final: Sportivii CSM Bucovina Rădăuți din nou pe podium


Intră acum și în grupul de

Turneul Internațional U.W.W, care a avut loc la Cluj, s-a încheiat cu succes, aducând laolaltă 11 delegații străine și oferind o platformă de competiție de înalt nivel pentru luptătorii din întreaga lume. Printre aceștia, sportivii CSM Bucovina Rădăuți au impresionat prin performanțele lor remarcabile, reușind să se claseze printre locurile fruntașe și să-și aducă acasă rezultate notabile.

Iată cum s-au clasat sportivii CSM Bucovina Rădăuți la acest prestigios eveniment:

Alexandru Lungu a obținut locul 2 în categoria de greutate 57 kg, aducându-și acasă medalia de argint .

Mihai Iordăchită s-a clasat pe locul 3 în categoria de greutate 62 kg, câștigând medalia de bronz .

Robert Cuciurean și Sofia Ioana Rusu au împărțit locul 5 în categoriile de greutate 75 kg, respectiv 50 kg, reușind să aducă acasă locurile de onoare în competiția acerbă.

Gabriel Lungu, deși a pierdut în calificările categoriei de greutate 44 kg, și-a demonstrat determinarea și spiritul competitiv în această competiție intensă.

Aceste rezultate impresionante sunt o dovadă a dedicării și talentului sportivilor din Rădăuți, care continuă să se afirme pe scena internațională a luptelor. Pentru sportivii CSM Bucovina Rădăuți urmează acum o pregătire intensivă pentru Campionatul European din luna mai, care va avea loc în Grecia.


Intră acum și în grupul de