Acasă Actualitate Doi polițiști aflați în timpul liber, la cumpărături, au prins și imobilizat...

Doi polițiști aflați în timpul liber, la cumpărături, au prins și imobilizat un hoț în zona comercială a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava este cercetat penal după ce a încercat să fure două bormașini dintr-un magazin de bricolaj din Suceava .

Potrivit datelor din anchetă, vineri seara, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de un agent de pază al unui magazin de bricolaj din zona comercială a municipiului Suceava că un tânăr a încercat să fure două bormașini DeWALT în valoare de 1678 lei.



În momentul în care tânărul a fost interceptat de agenții de pază, acesta a abandonat bunurile la intrarea magazinului, deplasându-se în fugă prin parcarea centrului comercial spre AMBRO Suceava.

Ulterior tânărul a fost intereceptat și imobilizat în proximitatea AMBRO Suceava, de șeful SPR Adâncata, inspectorul principal de poliție Dan Paul-Andrei și de un agent principal din cadrul SAS Suceava, Lucian Miclescu, aflați în timpul liber la cumpărăruri, până la sosirea organelor de poliție la fața locului.

Tânărul a spus că a încercat să sustragă două bormașini din incinta magazinului de bricolaj cu scopul de a le vinde.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de ambulanță din cadrul UPU Suceava, întrucât suspectul acuza dureri la un picior ca urmare a imobilizării de către cei doi polițiști aflați în timpul liber, însă nu a fost preluat de către echipajul de ambulanță, acesta având doar o escoriație minoră, fără a avea nevoie de îngrijiri de specialitate.

Ulterior suspectul a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a recunoscut comiterea faptei, în cauză fiind întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version