Palmares impresionant pentru liceenii suceveni la Olimpiada Națională de Informatică: două medalii de aur, trei de argint și patru de bronz


Intră acum și în grupul de

Nouă liceeni din județul Suceava s-au întors cu medalii de aur, argint și bronz după participarea la Olimpiada Națională de Informatică- ediția 2024, cele două medalii de aur fiind obținute de doi elevi de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

Cei nouă elevi, care au obținut punctaje foarte bune la Olimpiada Națională de Informatică, desfășurată la București, în perioada 23-28 aprilie 2024, au obținut medalii de aur, argint și bronz, trei dintre ei fiind premiați de către Ministerul Educației cu mențiune.

La clasa a IX-a, elevul Mircea Ștefan Tomiță de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava a obținut mențiune acordată de Ministerul Educației și medalia de argint, elevul Răzvan-Cristian Gavrilescu de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni a obținut medalia de argint, iar eleva Sabrina Macoveiciuc, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava a obținut medalia de bronz.

La clasa a X-a, elevul Rareș-Aurel Poinaru, de la Colegiul Național „Petru Rareş” Suceava, a obținut mențiune acordată de Ministerul Educației și medalia de aur, elevul Ștefan-Sorin Marin a obținut medalia de argint și elevul Tudor-Andrei Aparaschivei a obținut medalia de bronz, ambii fiind de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, iar elevul Eduard-Gabriel Babiuc, de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, a obținut medalia de bronz.

La clasa a XII-a, elevului Alexandru Ispir de la Colegiul Național ” Petru Rareș” Suceava i-a fost acordată mențiune din partea Ministerului Educației, el obținând și medalia de aur.

Un alt elev din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Bogdan Mocrei, a obținut medalia de bronz.

Două medalii de bronz obținute de elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare Suceava” la Olimpiada Națională de Informatică- secțiunea gimnaziu

Elevii Bogdan Zaiț, clasa a V-a și Tudor-Matei Holotă, clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au obținut medalia de bronz la Olimpiada Națională de Informatică -ediția 2024, competiția pentru elevii de gimnaziu desfășurându-se la Iași, în perioada 22-26 aprilie.


Intră acum și în grupul de