Acasă Actualitate Thermonet va întrerupe de la data de 1 mai furnizarea încălzirii în...

Thermonet va întrerupe de la data de 1 mai furnizarea încălzirii în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, Thermonet SRL a anunțat că de la 1 mai 2024, ca urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare și a prevederilor legislative, va proceda la întreruperea furnizării încălzirii pentru sezonul rece 2023-2024.

Intalațiile de încălzire din rețeaua secundară de alimentare cu agent termic, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor/scărilor de bloc rămân încărcate și sub presiune.



Această măsură are în vedere protejarea intalațiilor de termoficare și evitarea degradării prin extinderea coroziunii (oxidării).

„În acest context vă reamintim că – în conformitate cu prevederile legale -este interzisă orice intervenție în instalațiile de termoficare fără acordul operatorului de sistem (Thermonet SRL). Pentru intervențiile neutorizate în rețea, precum și pentru orice alte acțiuni ale utilizatorilor care pot provoca daune materiale în intalațiile interioare ale imobilelor, Thermonet nu își asumă responsabilitatea”, se arată în comunicat

Thermonet mai transmite că furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzator după același program.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version