Lucian Harșovschi: Suceava EcoRide își reia activitatea începând de astăzi: Banii neutilizați din portofelul electronic vor fi raportați pentru sezonul actual


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, miercuri, reluarea activității Suceava EcoRide.

Această inițiativă închiriere a trotinetelor electrice revine aducând beneficii ecologice și soluții alternative de mobilitate în oraș.

Potrivit declarațiilor viceprimarului, locațiile pentru închirierea trotinetelor rămân aceleași, iar tarifele se mențin la nivelul precedent: 50 de bani pentru pornire și 40 de bani pe minut. Un aspect de reținut este introducerea unei reduceri pentru utilizatorii care parchează trotineta în stand, tariful coborând la 30 de bani pe minut în acest caz.

Un detaliu important adus în atenția utilizatorilor este că banii neutilizați din portofelul electronic vor fi raportați pentru sezonul actual, oferind astfel oportunitatea de a profita în continuare de această modalitate de transport eficientă.

Iată locațiile disponibile pentru închirierea trotinetelor Suceava EcoRide:

Primărie – B-dul 1 Mai

Centru – Piața 22 Decembrie – Str. Nicolae Bălcescu

Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – Str. Calea Burdujeni

Obcini – Spațiul de joacă de pe str. Victoriei

Stație Curcubeul – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – B-dul. George Enescu

Centrul de Tradiții – Str. Universității

Mărășești – Parc Mărășești – Str. Mărăști

Bucovina – Magazin Bucovina – Str. Ștefan cel Mare

Parcul Central – Între BCR și Parchet – Str. Ștefan cel Mare

Centrul Cultural al Municipiului Suceava – Str. Mihai Eminescu

Zona Agrement “Tătărași” – Str. Roma

Cetatea de Scaun a Sucevei

Utilizatorii sunt încurajați să descarce aplicația Suceava EcoRide din App Store sau Google Play pentru a beneficia de serviciile oferite de acest sistem de închiriere a trotinetelor.

Prin această inițiativă, Suceava demonstrează încă o dată angajamentul său față de mobilitatea sustenabilă și oferă o alternativă viabilă și prietenoasă cu mediul pentru călătoriile în oraș, a subliniat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de