Acasă Actualitate Plutonierul adjutant sucevean Adrian Cucu, aflat în timpul liber, a reușit localizarea...

Plutonierul adjutant sucevean Adrian Cucu, aflat în timpul liber, a reușit localizarea unui incendiu în Drăgoiești până la sosirea echipajelor de pompieri


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului voluntar pentru situații de urgență Drăgoiești, au intervenit, vineri, cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuință din localitatea Drăgoiești.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a arătat că până la sosirea echipajelor, plutonierul adjutant Adrian Cucu, aflat în timpul liber, a intervenit cu promptitudine și a reușit să localizeze incendiul.



Acesta, cu ajutorul unor mijloace de primă intervenție și cu sprijinul unor cetățeni, a reușit să îndepărteze pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga casă de locuit.

Când au sosit autospecialele pompierilor de la Detașamentul Suceava, situația era deja sub control, datorită lui Adrian Cucu.

„Chiar dacă misiunea lui Adrian pare simplă, descrisă în câteva fraze, doar experiența de peste 18 ani de zile i-a permis să acționeze ca la carte și să nu lase nicio șansă focului de a se extinde. Un camarad de nădejde, care chiar și în timpul liber s-a dovedit a fi omul potrivit, la locul potrivit”, a spus maior Alin Găleată.

Din cauza jarului și al scânteilor provenite din coșul de fum deteriorat, au ars materialele combustibile din apropiere, dar și aproximativ doi metri pătrați din planșeul dintre parter și podul locuinței.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar casa de locuit, cu bunurile aferente, a fost salvată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version