Acasă Actualitate Tânăr șofer din Straja, rănit în accident după ce bucăți din gardul...

Tânăr șofer din Straja, rănit în accident după ce bucăți din gardul în care a intrat cu mașina i-au pătruns prin parbriz. Inițial, el a negat că ar fi fost implicat în accident


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Straja este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băut în noaptea de duminică spre luni un autoturism pe raza satului Falcău și a intrat într-un gard, părăsind apoi locul accidentului.

Polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați, luni dimineața, la ora 00:52 prin 112 că  pe raza comunei Brodina, sat Falcău,   a avut loc un accident rutier cu victime.



Echipajul de poliție care s-a deplasat la locul indicat a indentificat un autoturism Audi A4 care se afla în afara părții carosabile, prezentând avarii, iar prin parbrizul autoturismului se aflau pătrunși în partea conducătorului auto, trei bucăți de lemn de la gardul distrus de către autoturism, nefiind identificată la fața locului persoana care a condus autoturismul.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date s-a atabilit faptul că autoturismul implicat în accident aparține unei femei din Straja.

Ulterior, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați în jurul orei 3:00 despre faptul că la Spitalul Municipal Rădăuți s-a prezentat victima unui accident rutier, respectiv un tânăr de 22 de ani din Straja diagnosticat cu „plăgi la nivelul buzei superioare și inferioare”.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul testării fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri de specialitate, acesta nerecunoscând faptul că el este conducătorul autoturismului implicat în accident

De asemenea,  la Spitalul Municipal Rădăuți a fost identificată și o tânără de 20 de ani din Vicovu de Sus care a declarat că ar condus autoturismul implicat în accident motiv pentru care a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul testării find 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră bilogică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, ocazie cu care s-au ridicat probe ADN.

Din verificări rezultă că luni dimineața în jurul orei 00,50 tânărul de 22 de ani a condus autoturismul Audi  A4 pe drumul comunal neclasificat Ciumârnar, fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar după o curbă ușoară la dreapta, pe drum pietruit, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, în partea stangă, intrând într-un gard din material lemnos, moment în care trei bucăți de material lemnos au pătruns prin parbriz, în partea șoferului, rănindu-l în zona gurii.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunile de ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version