Acasă Actualitate Doi șoferi testați pozitiv la consum de droguri au fost depistați în...

Doi șoferi testați pozitiv la consum de droguri au fost depistați în trafic de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, luni, în municipiul Vatra Dornei și comuna Gălănești doi șoferi care conduceau sub influența substanțelor psihoactive, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale.

Primul incident a avut loc în jurul orei 13:15 în Vatra Dornei, când un echipaj de poliție de la Compartimentul Rutier a oprit pentru control un autoturism marca VW Golf. Conducătorul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Șaru Dornei, a fost supus unui test cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ pentru alcool. Cu toate acestea, testul pentru substanțe opiacee (OPI) a indicat rezultat pozitiv. Ca urmare, șoferul a fost condus la Spitalul Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psihoactive. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor.



Al doilea incident a avut loc în jurul orei 23:30, pe drumul comunal DC 50B în comuna Gălănești. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au oprit pentru control un autoturism Audi A6. La volan se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bilca. Testul cu aparatul Drugtest a indicat prezența THC-5 (Cannabis), iar testul pentru alcool a fost negativ. Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de mostre biologice de sânge și urină, iar permisul său de conducere a fost reținut. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version