Acasă Actualitate Femeie de 76 de ani, golita de bani de o falsa angajata...

Femeie de 76 de ani, golita de bani de o falsa angajata E.On


Intră acum și în grupul de

O pensionară de 76 de ani a rămas fără banii strânşi cu grijă, după ce s-a încrezut într-o femeie care i-a bătut la uşă prezentându-se drept angajată E.On.

Incidentul a avut loc vineri dimineaţa în localitatea Vatra Dornei, judeţul Suceava, când de altfel şi un nepot al bătrânei a sesizat poliţia cu privire la cele întâmplate.



Modul de lucru al autoarei furtului a fost unul simplu şi des aplicat, bazându-se pe naivitatea unor persoane, mai ales cele în etate, iar după ce a câştigat încrederea victimei a lăsat-o fără un ban.

Conform datelor obţinute de poliţişti în urma cercetărilor efectuate, hoaţa a sunat la uşa locuinţei femeii, situată pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, afirmând că a venit pentru a încasa factura la energie electrică. După ce a pătruns în apartament, aceasta s-a aşezat la o masă, iar dintr-o geantă a scos o hârtie spunându-i victimei că are de plătit suma de 14 lei.

„Bătrâna a scos dintr-un portofel ce îl avea pe noptieră 2 bancnote, respectiv una de 10 lei şi una de 5 lei, dar acea persoană le-a refuzat, afirmând că doreşte o bancnotă de 100 lei şi îi dă rest. Astfel, victima s-a deplasat la şifonier, a scos alt portofel, în care se afla suma de 5.940 lei, a luat o bancnotă de 100 lei pe care i-a oferit-o”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Mai mult, în timp ce partea vătămată se afla în bucătărie, preparând o cafea pentru „vizitatoare”, făptuitoarea s-a reîntors în dormitor după care a părăsit în grabă apartamentul, iar la puţin timp bătrâna a observat dispariţia portofelului în care în care se afla suma de 5.940 lei.

Cercetările sunt continuate de polişti pentru identificarea autoarei şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version